weblogo.GIF (22457 bytes)

 

 

 

carpigianibew.gif (3864 bytes)

 

product_uc-711.jpg (11077 bytes)

252bar.jpeg (19577 bytes)

111/BAR: Dit is het eenvoudigste model van de CARPIGIANI serie met 1 smaak. U kunt hiermee ook vers-ijs produceren met vruchtbestanddelen. Ook roomijs met hoge vetpercentages kunnen door deze machine worden geproduceerd.
161 BAR/p: Bij deze machine wordt de vriescilinder door middel van een mix-luchtpomp gevuld. Hierdoor krijgt U ijs met een groter volume. Dit ijs is lichter en zachter, bovendien wordt door deze constructie en de grote capaciteit een hoge tapsnelheid bereikt.

 

 


252 BAR/p: Deze machine is uitgevoerd met twee voorraadbakken en heeft twee gescheiden systemen voor de ijsdikte-regeling, per cilinder een aparte    HARD-O-TRONIC. U kunt hierdoor dus uit een machine twee volkomen verschillende ijssoorten  tappen, bijv. een sorbet-ijs uit de ene en een roomijs uit de andere kraan.
Een originele machine voor de specialist die een gevarieerd assortiment smaken van hoge kwaliteit verlangt.

S_carpi261AESw.jpg (21577 bytes)

AES 261 PSP DF

S_carpi403aesw.jpg (22308 bytes)

AES 403 PSP DF

S_carpi381aescolorew.jpg (23533 bytes)

AES 381 PSP COLORE De AES machines (Advanced Electronic System) zijn de meest geavanceerde machines van CARPIGIANI. Het vriessysteem van de machine wordt door de ingebouwde computer volkomen electronisch gestuurd. Hierdoor kan altijd een maximale prestatie worden geleverd. Alle voor de HACCP belangrijke gegevens worden automatisch opgeslagen. Ook alle, voor de service belangrijke  informatie, wordt opgeslagen en kan, indien nodig, door de service-monteur worden ingezien. 
De AES machines zijn uitgerust met een volautomatische pasteuriseer-voorziening, waarbij U, na de verkoop periode, door een simpel drukken op een toets, de volgende dag weer een smakelijk en bacteriologisch veilig product kunt verkopen. Ook kan deze machine direct met poeder worden bijgevuld. De hoeveelheid water die wordt toegevoegd kan op het electronische display worden gecontroleerd.

SPECIALE EIGENSCHAPPEN VAN DE COLORE Deze uitvoering heeft een volledig geintegreerd siroop systeem ingebouwd waardoor automatisch een sirooprand op het ijsje wordt gevormd. U heeft een keuze uit 3 smaken plus natuurlijk een neutrale.

S_carpmissyoS1Pw.jpg (15991 bytes)

MISS YOGHURT S1P
  SUPER TRE BP
  MISS YOGHURT
 

S_carpirainbow3w.jpg (37157 bytes)

AES COLORE 3

Zie ook AES 381 PSP COLORE voor het AES systeem.

De AES COLORE 3 is de 3-kraans uitvoering van de AES 381 PSP waarbij de machine met dubbele cilinders en voorraadbakken  is uitgevoerd. U kunt twee verschillende ijssoorten tegelijk in de machine maken. Door gebruik te maken van de 3 tapkranen en de siroopmogelijkheden van het COLORE gedeelte, kunt U zes verschillende ijsjes produceren.

 

De Carpigiani AES COLORE 3 produceert 6 verschillende soorten ijsjes, om met een enkele machine het grootste aantal consumenten te kunnen bedienen.

technische gegevens

Start ] Slagroom ] Mix behandeling ] Combinatie ] Verticale ijsmachines ] Colore ] Carpi Productie ] [ Carpi soft ] Vergelijken ] MC 44 ] Selfservice ]

 

 

 

</htm

   email9c.gif (20906 bytes): info@zeegers.com

 

Zeegers Koeltechniek

Nova Zemblastraat 2

7942 HV Meppel

Telefoon: 0522-260777

Fax: 0522-254171

De afbeeldingen en beschrijvingen dienen te worden gezien als globale informatie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud .

                    Carpigiani is een handelsmerk van Carpigiani spa Via Emilia 45  Bologna Italy 

                    Coldelite is een handelsmerk van Coldelite spa Via Emilia 45/A Bologna Italy            

                    Cattabriga is een handelsmerk van Cattabriga spa Via Emilia 45/A Bologna Italy

                    Primastar Self Service is een handelsmerk  van Primastar Via Emilia 45/A Bologna Italy

        

         Bijgewerkt op: 12-05-2011

 

          naar occasionlijst